Изработка на уеб сайт Изработка на уеб сайт

> > > >

SOLYMAR.BG | изработка на уеб сайт

Изработка на онлайн магазин, Изработка на фирмен уеб сайт, Изработка на уеб сайт Салон за красота, Изработка на новинарски портал,
Изработка на сайт за обяви, Изработка на сайт за имоти и много други.


Нашите клиенти

Хостинг планове
Изработка на уеб сайт
Маркетинг и реклама
Копирайтинг услуги

Какво можем?

Изработване на уеб страница

Ние ще изработим уеб сайт според всички Ваши желания за максимално кратко време и на добра цена. Ще получите напълно функционален, стилен, запълнен със съдържание, снимки, информация и съобразен със всички новости и изиквания уеб сайт. Разбира се и със поддръжка за всички мобилни устройства.

Оптимизация за търсачки

Оптимизацията за търсачки е много важен процес от създаването на един уеб сайт а също така и след това. Вие изберете ключова дума, която да съответства на съдържанието на страницата Ви и ние ще направим така че да сте сред първите резултати. Прочетете повече в нашата статия за сео оптимизацията и резултатите от търсенето по ключова дума.

Поддръжка на уеб сайт

Поддръжката на уеб сайт е обновяването на системата, дизайна на сайта и измененията с течение на времето, също така, и когато има нужда от допълване на информацията в него. Поддръжката на уеб сайт също така включва и ежедневни копия на информацията, базата данни, снимките, продуктите и т.н.

Маркетинг и реклама

Знаем как да изградим отношения на доверие и лоялност с точните таргет-групи, които ще купят продуктите ви. Услугите, които предлагаме: – Анализ на сегашното ви присъствие в социалните мрежи – Създаване на профили в социални мрежи – Поддържане и развитие на профили в социалните мрежи – Създаване на страници във Facebook, – Развиване на страници във Facebook, – Привличане на потребители на социални мрежи към вашия профил/ страница

Хостинг услуги

Преглагаме хостинг услуги от наши партьори Solymar.bg, ICN и Superhosting.

Умения и опит

Уеб дизайн 92%

Програмиране 94%

Професионална поддръжка95%

SEO оптимизация 85%

Маркетинг и PR 63%

Клиентите за нас

You must be registered and logged in to access this page.